Mei 2022:
Foto’s en Aftermovie ”Joy Woelders Live!”

Op 14 mei was het een groot feest in Hardenberg waar het Joy Woelders Live Concert georganiseerd werd. Wij werden door Joy uitgenodigd om de gezellige avond vast te leggen. Ook hebben we alvast een deel van zijn nieuwe videoclip opgenomen. De aftermovie van deze avond is hieronder te bewonderen:

December 2021:
Trouwreportage/Videoclip ”Voel het diep van binnen”

De nieuwe single van Joy Woelders, “Voel het diep van binnen” is een bijzonder nummer te noemen. Hij schreef het nummer speciaal voor zijn grote liefde, waarmee hij op 21-12-21 trouwde. Tijdens de binnenkomst van zijn bruid aan de arm van haar vader wachtte Joy haar in de kerk op en zong dit nummer voor haar. Kippenvel en tranen van ontroering alom.
Voor deze videoclip zijn videobeelden en foto’s gebruikt die door ons geschoten zijn tijdens het huwelijksaanzoek en de dag van de bruiloft.

September 2021:
Videoclip ”Vier het leven”

Joy Woelders wilde na deze roerige tijden, waarin de mensen het moesten doen met “Radio stilte”, zijn trouwe fans verrassen met een nieuw, vrolijk nummer. Hiermee is “Vier het leven” dan ook een single waar de levensvreugde vanaf spat! Eindelijk kunnen we weer een beetje los, eindelijk is er weer wat meer ruimte om samen te zijn en het leven te vieren.
Het is een heerlijk positief nummer met een unieke videoclip.

Oktober 2020:
Videoclip ”Dit is de man”

Het nieuwe nummer van Joy, “Dit is de man”, gaat over een man die een hart van goud heeft, maar zichzelf vaak te kort doet en dan naar drank grijpt als een soort van medicijn.
Joy merkt dat veel mensen zich alleen voelen in de tijd waarin we nu leven. En voor degene die gevoelig zijn voor depressies is het natuurlijk extra zwaar,
en dan is de verleiding misschien wel heel groot om afleiding te zoeken in de alcohol, om zich daarna weer even gelukkig te voelen.
Joy woelders schreef dit prachtige nummer met een duidelijke boodschap voor een dierbare vriend en voor iedereen die zich hier in zal herkennen.
Voor deze single hebben wij de videoclip en de CD’s mogen produceren.

April 2020:
Videoclip ”Het wordt weer zo’n dag”

Het wordt weer zo’n dag is de nieuwe single van Joy Woelders!
Wij hadden de eer om bij dit feestelijke nummer een clip te maken en de CD’s te persen.
Ook hebben we een website voor Joy mogen ontwerpen en lanceren op de dag van zijn single release.