Juli 2022:
Videoclip ”Tineke Willems – Pleister voor mijn hart”

Jarenlang was Tineke onderdeel van het duo Harten 10. Na al een aantal eigen singles uitgebracht te hebben geeft ze haar solocarrière nu opnieuw een boost met haar nieuwe single, ”Pleister voor mijn hart”.

Juni 2022:
Videoclip ”Peter Veenstra – Mooie Senorita”

De jonge Peter Veenstra uit Kampen brengt nu zijn eerste single uit. Het resultaat mag er zijn en Nederland mag met deze swingende zomersingle “Mooie Señorita” kennis maken met dit nieuwe talent!

Juni 2022:
Videoclip ”René Troost – Wat zegt je hart er van”

René staat al meer dan 30 jaar op de planken en bracht zowel in Vlaanderen als in Nederland al heel wat succesvolle singles en albums op de markt. Vandaag stelt hij met trots zijn nieuwe single “Wat zegt je hart er van” voor, een prachtig nummer geschreven en gecomponeerd door niemand minder dan Dick van Altena.

Mei 2022:
Videoclip ”René Bosch – Heter dan de zon”

Na 30 jaar keert René Bosch terug met een nieuwe single. En niet zomaar één, maar een single waarmee hij samen met zijn broer als de B-Brothers een groot succes mee had. Nu presenteert hij het nummer ”Heter dan de zon” in een hedendaags jasje!

Mei 2022:
Videoclip ”Dubbel Solo – Ons eigen lied”

Willem Jansen & Meriam Bruggink hebben beide al meerdere singles uitgebracht. Maar sinds een aantal jaar treden ze samen ook op onder de naam Dubbel Solo. Voor hun nieuwste, ”Ons Eigen Lied”, single hebben ze contact opgenomen met Martin Sterken van Benelux Entertainment. Wij mochten de clip opnemen voor dit gezellige duo.

April 2022:
Videoclip ”Magrietha Gosink – Ik heb je zo gemist”

De goedlachse zangeres Magrietha Gosink uit Hoogeveen zingt al enige jaren en heeft een aantal singles uit mogen brengen met wisselend succes.
Samen met Martin Sterken is zij onlangs de studio ingedoken om te werken aan nieuwe liedjes en een eigen sound.

Maart 2022:
Videoclip ”Gerrie & Ron – Come On Baby”

De single “Come on Baby“, oorspronkelijk van ons album Pictures of Home, is compleet opnieuw gearrangeerd door Martin Sterken.
De song heeft dankzij Benelux Entertainment een echte Mavericks sound gekregen door onder andere de live blazers, gitaren en drums.
De clip is door middel van een groenscreen gemaakt in een cartoon-stijl.

Videoclip ”Wimmie Bouma – Iets van Amore”

“Iets van Amore” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 18 jaar geleden, van start ging. Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zéker de fans zeer herkenbaar door zijn volkomen eigen geluid en eigen stijl waarmee zijn songs tot leven komen.

https://youtu.be/I3kTUyjcWLk

Februari 2022:
Videoclip ”Martin Sterken – De Beroemde 4 Woorden”

Als producer en songwriter is Martin Sterken al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld en heeft hij vele volkse hits af mogen leveren.
Martin zingt liedjes die hem na aan het hart liggen en zo komt hij nu met het lied “De beroemde 4 woorden” dat ooit werd gezongen door Marc en Dave.
Met behulp van een greenscreen en ingezonden foto’s hebben wij de videoclip mogen maken.

Januari 2022:
Videoclip ”Vince & Belinda Kinnaer – Jij & Ik”

Met ”Jij en ik” komt er een zeer bijzonder duet uit. Vince stond aan de vooravond van een glansrijke zangcarrière toen vorig jaar mei een ernstige ziekte daar vroegtijdig een einde aan maakte. Zijn wens was om samen met Belinda Kinnaer een duet op te nemen, omdat hij haar bewonderde als collega-artiest.
Voor deze unieke plaat hebben wij met bestaande beelden deze clip in elkaar mogen zetten.

November 2021:
Videoclip ”Wendy May – Voorbij”

Zangeres Wendy May was begin jaren 80 niet weg te denken uit de playlists van de piratenstations. Na enige twijfel schittert zangeres Wendy May na bijna 40 jaar weer met een nieuwe single.
Samen met Jan de Vrieze schreef ze op de muziek van Gretchen Wilson’s “I Don’t Feel Like Loving You Today” het nummer “Voorbij”.
Een gevoelige ballad over een liefde die niet langer meer mag zijn.

22 september 2021:
Videoclip ”Johnny Bach – Hush, Not A Word To Mary”

“Hush, not a word to Mary” is de nieuwe single van Johnny Bach. Johnny laat weten dat hij dit nummer jaren geleden al heel graag wilde opnemen, samen met Martin Sterken heeft hij daarom besloten dit geweldig nummer opnieuw op te nemen en uit te brengen.
In de clip speelt zijn eigen Sylvia Romy een belangrijke rol.

Juli 2021:
Videoclip ”Esther Algra – Ga Maar”

“Ga maar” is het nieuwe stoere nummer van Esther Algra vol met gitaar-en vioolsneren door het nummer heen.
Bij dit nummer hebben wij de videoclip mogen schieten.