Mei 2024:
Videoclip ”The Moonlights – Als de bouzouki’s klinken

The Moonlights hebben in de loop der jaren meerdere piratenhits op hun naam weten te zetten. Ruim 20 jaar later brengen ze het nummer ”Als de bouzouki’s klinken” nogmaals uit, in een hedendaags jasje.

April 2024:
Videoclip ”Dubbel Solo – De mooiste momenten

Wat is er nou mooier en leuker dan dat je terug kunt kijken naar je mooiste momenten? Dit is nu precies waar het in het nieuwe nummer van Dubbel Solo om draait. Meriam Bruggink en Willem Jansen zijn nu al een aantal jaren bezig om de mensen mooie momenten te bezorgen op het gebied van muziek en presenteren ondertussen alweer hun 7de single die luistert naar de titel “De Mooiste Momenten”.

Maart 2024:
Videoclip ”Der Händel – Kom even hier

Der Hänkel, Henkie, zoals ze hem ook wel noemen, stapte vorig jaar de Nederlandstalige muziekwereld in. Eind vorig jaar bracht hij het nummer “Altijd samen” uit en daarmee was hij veel te horen op de radiozenders in Nederland en België. Hij hoopt met zijn nieuwste nummer, ”Kom even hier”, dit succes te kunnen evenaren.

Maart 2024:
Videoclip ”Denny Timmers – M’n allerliefste

Denny Timmers uit Zaltbommel is voorlopig niet van plan om stil te gaan zitten en zo is hij wederom met een zelfgeschreven tekst onder zijn arm naar de studio van Martin Sterken gegaan.

Februari 2024:
Videoclip ”Johnny Bach & Sylvia Romy – Die Liebe braucht noch etwas Zeit

Johnny Bach laat opnieuw horen dat de Duitse taal hem ook zeer goed ligt. Dit keer heeft hij er voor gekozen om samen met zijn partner, Sylvia Romy, weer een duet uit te brengen. Dit keer met de titel ”Die Liebe braucht noch etwas Zeit”.

Februari 2024:
Videoclip ”Renate & Bernadette Dogger – Die ene zoen van jou”

Renate & Bernadette Dogger kwamen vorig jaar met hun debuutplaat “Die mooie zomer op Capri” die met open armen door het publiek werd ontvangen!
Nu is het dan tijd voor hun nieuwste single “Die ene zoen van jou”.

Februari 2024:
Videoclip ”Jogchum Schuur – ’s Nachts als jij eenzaam bent”

Met “’s Nachts als je eenzaam bent” laat zanger Jogchum Schuur weer solo van zich horen en hij heeft er zin in! De song is ooit geschreven door Fred en Angie Rootveld voor de band Trio Vision en Jogchum heeft het lied opnieuw opgenomen in een iets modernere uitvoering. 

Februari 2024:
Videoclip ”Ingmar Hut – Sarah”

Ingmar Hut timmert flink aan de weg met de release van zijn nieuwste single ‘Sarah’. Begonnen in 2019 is dit alweer zijn elfde single. Sarah is een uptempo nummer en één keer gehoord krijg je ’m niet meer uit je hoofd.

Januari 2024:
Videoclip ”Johnny Eissing – Een lekker Hollands liedje”

Johnny Eissing is terug met een oud liedje in een hedendaags jasje, getiteld ”Een lekker holalnds liedje”. Een clip met vele referenties die je zeker gezien moet hebben!

Januari 2024:
Videoclip ”Johnny Bach – Back On The Road Again’

Johnny Bach is terug met een nieuwe soloplaat waarmee hij laat horen dat hij ”Back On The Road Again” is.

November 2023:
Videoclip ”Wesley Wolters – Die kleine jongen’

De titel van de nieuwste single van Wesley Wolters slaat niet op hemzelf. Wesley is met deze zevende single inmiddels geen ’kleine jongen’ meer in het artiestenvak.

November 2023:
Videoclip ”Sander oet Pekel – Böhmischer Traum’

Al enige jaren timmert de nu 15-jarige Sander oet Pekel aan de weg als accordeonist! Wij stond garant voor het maken van een zeer passende videoclip die ook symbool staat voor een nieuwe fase in Sander’s muzikale carrière door de boerenkiel, klompen en pet naast zich neer te leggen en verder te gaan. 

Oktober 2023:
Videoclip ”Joepie & Sandra – Goodbye My Love’

Het duo Joepie & Sandra zingt al elf jaar samen en Goodbye my love is de vierde single die wordt uitgebracht door het duo.

September 2023:
Videoclip ”Janneke de Roo – Vervlogen’

Janneke de Roo is niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz. Al jaren betreedt ze in den lande de podia om haar hits ten gehore te brengen. Haar nieuwe single, ”Vervlogen” zal ze ongetwijfeld aan haar repertoire toevoegen.

September 2023:
Videoclip ”Der Händel – Altijd samen zijn’

Der Hänkel (Tiroler Hänkel) als kind en geboren als Henk Kruize zong hij met zijn toen sopraanstemmetje nummers van Heintje en werd thuis in Stadskanaal groot gebracht met Duitse Schlager en volksmuziek. Zijn allernieuwste nummer “Altijd samen zijn” zal de eerste zijn in een reeks van vele nieuwe Nederlandstalige nummers.

Augustus 2023:
Videoclip ”Denny Timmers – Mooier met jou’

Denny Timmers heeft in de laatste jaren erg goed van zich laten horen middels de succesvolle singles die hij uitgebracht heeft. De tekst voor “Mooier met jou” heeft Denny zelf geschreven.

Augustus 2023:
Videoclip ”Bertus Velde – Vanavond’

De goedlachse Bertus Velde uit het Friese Wartena heeft al op menig feestje gestaan waar hij de mensen mocht vermaken met het Nederlandse lied. Zijn eerste single, ”Vanavond”, is een vrolijk lied dat gaat over de drang om de dagelijkse beslommeringen aan de kant te zetten en gewoon een heerlijk feestje te vieren met alle vrienden in de kroeg. 

Augustus 2023:
Videoclip ”Jurgen & Rita – Onze liefde’

Jurgen Geers en Rita Oldenhave hebben hun krachten gebundeld om een mooi en vooral vrolijk duet op te nemen. Het resultaat zie je hieronder:

Juli 2023:
Videoclip ”Dubbel Solo – Onder de zomerzon’

Het altijd vrolijke duo, Dubbel Solo, is terug met een nieuw zomernummer getiteld ”Onder de zomerzon”.

Juni 2023:
Videoclip ”Wesley Wolters – Weer ging een vriendschap kapot”

De populaire volkszanger Wesley Wolters is een graag geziene zanger op de vele feesten die ons land rijk is. Al geruime tijd liep hij met het idee rond om 1 van zijn favoriete liedjes van Stella opnieuw uit te brengen in een modern en volks jasje.

Juni 2023:
Videoclip ”Jeanette Kelly – Die ogen van jou”

Vele jaren was Jeannette Kelly de zangeres van de bekende formatie The Evening Stars die in het verre verleden vele grote piratenhits hebben gescoord. Deze vrolijke dame uit het Drentse Ruinen staat graag op het podium en toen zich de kans voordeed om solo opnieuw haar carrière leven in te blazen, greep zij die met beide handen aan.

Juni 2023:
Videoclip ”Renate & Bernadette Dogger – Die mooie zomer op Capri”

De zussen Renate en Bernadette Dogger zijn al van jongs af aan opgegroeid met het Nederlandstalige lied en dan vooral de piratenhits. Als tieners hebben zij elk vroeger meerdere singles uitgebracht bij Telstar (Johnny Hoes) en Jan Boezeroen (Blue Circle). Deze songs zijn nog steeds te vinden op de streamingportals met hits als “Koeien met gouden horens” en “De mensen gaan”.

Juni 2023:
Videoclip ”Rico van E – Jouw lieve lach”

Rico van E uit Veendam is al geruime tijd bezig met zijn muzikale carrière in het Nederlandse lied. Als liefhebber van schlagermuziek wilde hij heel graag een stap hoger in de kwaliteit van zijn producties en hij riep daarvoor de hulp in van volksproducer Martin Sterken die zelf ook een voorliefde heeft voor schlagermuziek en het echte volkse repertoire.

Mei 2023:
Videoclip ”Inge Ingrid – Te veel en te vaak”

De uit Emmen afkomstige zangeres Inge Ingrid draait al vele jaren mee in de Nederlandstalige muziekwereld. In de jaren tachtig had zij een mooie piratenhit met het lied “Ik heb mij vergist”. “Teveel & te vaak” is een vlotte plaat die gaat over de liefde die over is. 

April 2023:
Videoclip ”Johnny Eissing – Mijn grote wens”

Johnny Eissing, komt met een nieuwe single genaamd “Mijn grote wens“. Het liedje is niet helemaal nieuw, want het werd al eens opgenomen in 1985 en werd toen een ware piratenhit. Maar nu heeft Johnny het liedje opnieuw opgenomen, omdat het nog steeds actueel is en een belangrijke boodschap bevat die in deze tijd nog steeds relevant is.

 

Maart 2023:
Videoclip ”Janneke de Roo & Martin Sterken – De laatste dans”

Janneke de Roo en Martin Sterken hebben hun krachten gebundeld om deze nieuwe single te creëren. Het resultaat is een frisse en eigentijdse versie van “De laatste dans” die perfect past bij hun unieke stijl.

Maart 2023:
Videoclip ”Jan de Jonge – Ik leef met wat je achterliet”

Jan de Jonge, de talentvolle zanger uit Groningen, heeft zijn nieuwe single “Ik leef met wat je achterliet” uitgebracht. Een hartverscheurende ballade over het verlies van een geliefde en de emotionele strijd om verder te gaan met het leven.

Maart 2023:
Videoclip ”Denny Timmers – Huilen zal ik nooit om jou”

Huilen zal ik nooit om jou” is een lied wat Denny al sinds de jaren ’90 kent. Het werd vroeger veel door de piratenstations gedraaid en is altijd blijven hangen bij hem.

Februari 2023:
Videoclip ”Antoon Wolters – Waarom gebruik jij een kind als een wapen”

Cor de Keijzer maakte jaren geleden indruk met het nummer ”Waarom gebruik jij een kind als een wapen”. Het lied is destijds speciaal geschreven voor moeders die na hun scheiding de kinderen bij hun vader vandaan hielden. Antoon Wolters presenteert het nummer in een hedendaags jasje.

Januari 2023:
Videoclip ”Jan de Jonge – De Veronica Bar”

Vastgoedondernemer en entertainer uit Groningen, Jan de Jonge, heeft een lied gemaakt over zijn favoriete bar, De Veronica Bar!

Januari 2023:
Videoclip ”Dubbel Solo – Laat maar lekker waaien”

De samenwerking die Willem Jansen en Meriam Bruggink, oftewel Dubbel Solo, met producer en tekstschrijver Martin Sterken sloten, krijgt met hun nieuwe feestknaller van jewelste ‘Laat maar lekker waaien’ een fantastisch vervolg.

December 2022:
Videoclip ”Johnny Bach & Sylvia Romy – If You Go”

Twee karakteristieke stemmen die elkaar aanvullen als geen ander, komen nu met een nieuwe single…tweetalig! ALS JE GAAT/ IF YOU GO.

November 2022:
Videoclip ”Johnny Bach & Sylvia Romy – Als je gaat”

Johnny Bach, singer & songwriter & Sylvia Romy: Twee artiesten die door de jaren heen hun sporen ruimschoots hebben verdiend. En samen nu sinds enkele jaren zowel privé, als op het podium elkaar hebben gevonden.

Juli 2022:
Videoclip ”Henk-Jan Tangenberg – Overal is het zomer!”

De goedlachse Drent heeft al verscheidende singles uitgebracht waarin de rodedraad altijd feest en vrolijkheid is. Zo ook “Overal is het zomer”!

Juli 2022:
Videoclip ”Tineke Willems – Pleister voor mijn hart”

Jarenlang was Tineke onderdeel van het duo Harten 10. Na al een aantal eigen singles uitgebracht te hebben geeft ze haar solocarrière nu opnieuw een boost met haar nieuwe single, ”Pleister voor mijn hart”.

Juni 2022:
Videoclip ”Peter Veenstra – Mooie Senorita”

De jonge Peter Veenstra uit Kampen brengt nu zijn eerste single uit. Het resultaat mag er zijn en Nederland mag met deze swingende zomersingle “Mooie Señorita” kennis maken met dit nieuwe talent!

Juni 2022:
Videoclip ”René Troost – Wat zegt je hart er van”

René staat al meer dan 30 jaar op de planken en bracht zowel in Vlaanderen als in Nederland al heel wat succesvolle singles en albums op de markt. Vandaag stelt hij met trots zijn nieuwe single “Wat zegt je hart er van” voor, een prachtig nummer geschreven en gecomponeerd door niemand minder dan Dick van Altena.

Mei 2022:
Videoclip ”René Bosch – Heter dan de zon”

Na 30 jaar keert René Bosch terug met een nieuwe single. En niet zomaar één, maar een single waarmee hij samen met zijn broer als de B-Brothers een groot succes mee had. Nu presenteert hij het nummer ”Heter dan de zon” in een hedendaags jasje!

Mei 2022:
Videoclip ”Dubbel Solo – Ons eigen lied”

Willem Jansen & Meriam Bruggink hebben beide al meerdere singles uitgebracht. Maar sinds een aantal jaar treden ze samen ook op onder de naam Dubbel Solo. Voor hun nieuwste, ”Ons Eigen Lied”, single hebben ze contact opgenomen met Martin Sterken van Benelux Entertainment. Wij mochten de clip opnemen voor dit gezellige duo.

April 2022:
Videoclip ”Magrietha Gosink – Ik heb je zo gemist”

De goedlachse zangeres Magrietha Gosink uit Hoogeveen zingt al enige jaren en heeft een aantal singles uit mogen brengen met wisselend succes.
Samen met Martin Sterken is zij onlangs de studio ingedoken om te werken aan nieuwe liedjes en een eigen sound.

Maart 2022:
Videoclip ”Gerrie & Ron – Come On Baby”

De single “Come on Baby“, oorspronkelijk van ons album Pictures of Home, is compleet opnieuw gearrangeerd door Martin Sterken.
De song heeft dankzij Benelux Entertainment een echte Mavericks sound gekregen door onder andere de live blazers, gitaren en drums.
De clip is door middel van een groenscreen gemaakt in een cartoon-stijl.

Videoclip ”Wimmie Bouma – Iets van Amore”

“Iets van Amore” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 18 jaar geleden, van start ging. Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zéker de fans zeer herkenbaar door zijn volkomen eigen geluid en eigen stijl waarmee zijn songs tot leven komen.

https://youtu.be/I3kTUyjcWLk

Februari 2022:
Videoclip ”Martin Sterken – De Beroemde 4 Woorden”

Als producer en songwriter is Martin Sterken al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld en heeft hij vele volkse hits af mogen leveren.
Martin zingt liedjes die hem na aan het hart liggen en zo komt hij nu met het lied “De beroemde 4 woorden” dat ooit werd gezongen door Marc en Dave.
Met behulp van een greenscreen en ingezonden foto’s hebben wij de videoclip mogen maken.

Januari 2022:
Videoclip ”Vince & Belinda Kinnaer – Jij & Ik”

Met ”Jij en ik” komt er een zeer bijzonder duet uit. Vince stond aan de vooravond van een glansrijke zangcarrière toen vorig jaar mei een ernstige ziekte daar vroegtijdig een einde aan maakte. Zijn wens was om samen met Belinda Kinnaer een duet op te nemen, omdat hij haar bewonderde als collega-artiest.
Voor deze unieke plaat hebben wij met bestaande beelden deze clip in elkaar mogen zetten.

November 2021:
Videoclip ”Wendy May – Voorbij”

Zangeres Wendy May was begin jaren 80 niet weg te denken uit de playlists van de piratenstations. Na enige twijfel schittert zangeres Wendy May na bijna 40 jaar weer met een nieuwe single.
Samen met Jan de Vrieze schreef ze op de muziek van Gretchen Wilson’s “I Don’t Feel Like Loving You Today” het nummer “Voorbij”.
Een gevoelige ballad over een liefde die niet langer meer mag zijn.

22 september 2021:
Videoclip ”Johnny Bach – Hush, Not A Word To Mary”

“Hush, not a word to Mary” is de nieuwe single van Johnny Bach. Johnny laat weten dat hij dit nummer jaren geleden al heel graag wilde opnemen, samen met Martin Sterken heeft hij daarom besloten dit geweldig nummer opnieuw op te nemen en uit te brengen.
In de clip speelt zijn eigen Sylvia Romy een belangrijke rol.

Juli 2021:
Videoclip ”Esther Algra – Ga Maar”

“Ga maar” is het nieuwe stoere nummer van Esther Algra vol met gitaar-en vioolsneren door het nummer heen.
Bij dit nummer hebben wij de videoclip mogen schieten.