Juni 2022:
Promo Sfeervol Stadskanaal 2022

Voor de allereerste Sfeervol Stadskanaal hebben we mogen ondersteunen in de promotiewerkzaamheden van dit evenement.
Zo zijn er voor de fysieke promotie posters, flyers, polsbandjes en consumptiebonnen ontwerpen en gedrukt. Voor de digitale promotie hebben we een social media plan opgesteld en voorzien van afbeeldingen. Ook zijn er advertenties gemaakt voor de kranten en op de social media kanalen.
Het 3-daagse evenement is doormiddel van foto’s en video’s vastgelegd. De aftermovie is hieronder te bewonderen.

Mei 2022:
Promo Kunstmarkt Stadskanaal 2022

Voor de promotie van de Kunstmarkt in Stadskanaal hebben we posters mogen ontwerpen en drukken. Ook is er weer een afthermovie van de markt gemaakt, welke hieronder de zien is. Samen met de organisatie hebben we ook een website voor de kunstmarkt mogen realiseren met daarop alle benodigde informatie voor dit evenement.
Deze zal voor het volgende jaar aangepast worden met de nieuwe informatie.

April 2022:
Knoalsternacht & Vrijmarkt

Het is al jaren een begrip in de regio. Knoalsternacht. Het was nog even spannend met de Coronaregels, maar het kon gelukkig weer doorgaan zoals de organisatie gehoopt had. Wij waren deze nacht en op de vrijmarkt die de dag erna in het centrum van Stadskanaal te vinden was aanwezig met onze camera’s. Er zijn foto’s en een aftermovie van het event gemaakt, welke op de socials van Centrum Stadskanaal terug te vinden zijn.

Promopakket Lifestyle & Music

Voor het Lifestyle & Music event hebben we meerdere posters mogen ontwerpen en drukken. A3 en A4 posters voor de aankondiging van het evenement en A2 en A5 posters met daarop de acties van de deelnemende winkels. Onze camera’s zijn langs de winkels gegaan om de acties zowel op de foto, als op de film te zetten. Van deze beelden hebben we een aftermovie gemaakt waarin ook de winnaar van de kassabonnen-actie bekend werd gemaakt.

Maart 2022:
Promopakket Fashion met smaak

Voor het Fashion met smaak evenement dat op 26 maart in het centrum van Stadskanaal was zijn wij met onze camera’s langs geweest om foto’s en video’s te schieten. Hiervan hebben we een aftermovie mogen maken die op de socials van Centrum Stadskanaal terug te vinden is. Ook hebben we de uitslag van de kassabonnen-actie mogen vastleggen.

Februari 2022:
Promopakket Valentijn’s Muzikaal Stadskanaal

Ter voorbereiding van Valentijn’s Muzikaal Stadskanaal hebben wij niet alleen posters mogen ontwerpen en afdrukken, maar hebben we ook een animatievideo gemaakt ter promotie van dit evenement. Op de dag van het evenement zelf zijn we met onze camera’s bij de diverse acts langs gegaan om deze vast te leggen.
De aftermovie is hieronder te zien:

December 2021:
Aftermovie & fotografie decembermaand Stadskanaal

Voor de maand december zijn we door het centrum benaderd om de activiteiten die in de laatste weken van de maand plaatsvonden vast te leggen. In deze weken waren er onder andere mensen te zien die verkleed waren als in de tijd van Charles Dickens, liepen er doedelzakspelers door de straten en trad Kaj Mulder samen met Dolce op verschillende terassen van Stadskanaal op.
Deze foto’s zijn op de Facebookpagina van Centrum Stadskanaal geplaatst. De beelden zullen volgend jaar ter promotie van de decembermaand gebruikt worden.

November 2021:
Sinterklaasintocht & Black Friday

Voor zowel de Sinterklaasintocht als Black Friday hebben we een promotiepakket mogen samenstellen voor Centrum Stadskanaal. Hiervoor hebben we posters ontworpen en afgedrukt welke bij de winkels in het centrum zijn opgehangen.

Oktober 2021:
Muzikaal Stadskanaal

Na enkele drukwerkopdrachten voor de winkeliersvereniging te hebben uitgevoerd en het uitwisselen van ideeën hebben wij een poster mogen ontwerpen voor Muzikaal Stadskanaal. Deze posters hebben we vervolgens mogen printen en zijn bij verschillende winkels in het centrum afgeleverd. Via deze winkels zijn ze verder verspreid door de winkelstraten van Stadskanaal.

Juli/Augustus/September 2021:
Posters KunstWerkT-project

In juli klopte de winkeliersvereniging van Centrum Stadskanaal bij ons aan met het verzoek om een aantal posters te printen voor het KunstWerkT-project. Tijdens dit project zijn er verschillende flats in Stadskanaal beschilderd en hierdoor omgetoverd tot prachtige kunstwerken. De posters zijn verspreid door het dorp om kenbaarheid te geven aan dit project.