Januari 2022:
Kortingsbonnen

Ook in januari zijn we weer benaderd voor een leuke opdracht. We kregen het verzoek om kortingsbonnen te ontwerpen en te drukken. Deze kortingsbonnen waren bij de winkels in de Kanaalpassage te krijgen bij aankoop bij verschillende acties.

December 2021:
Posters

Voor Limburgia hebben we meerdere posters mogen ontwerpen die onder andere in de stoepborden voor de zaak te vinden zijn.

Augustus 2021:
Beachvlaggen:

In augustus hebben we een 3-tal beachvlaggen mogen ontwerpen en drukken. Één waarop de vlaaien gepromoot worden, één om hun assortiment aan ijs onder de aandacht te brengen en één voor de  slagerij die Limburgia voorziet van hun vleeswaren. Deze zijn geleverd als een complete set, maar de vlaggen zijn simpel ik het bijgeleverde systeem te vervangen.

Juni 2021:
Orderbonnen, bestellijsten & menukaarten:

In de loop der maanden hebben we diverse soorten drukwerk mogen leveren aan Limburgia. Waar ze in eerste instantie alleen voor orderbonnen kwamen, hebben we onze dienstverlening al gauw uit mogen breiden door het leveren van bestellijsten en hebben we een menukaart mogen ontwerpen en drukken op waterafstotend en scheurvast papier.