April 2022:
Teaser Amazing Grace Festival

Voor het Amazing Grace festival zijn we gevraagd om een video teaser te maken ter promotie van dit evenement. Hiervoor hebben wij twee versies gemaakt. Eén uitgebreide en een compacte versie. Voor deze teaser zijn we afgereisd naar camping De Sikkenberg waar het feest plaats zal vinden. Hier is een groot deel van de video opgenomen. Deze beelden zijn afgewisseld met een voiceover en afbeeldingen van de aanwezige artiesten.
De uitgebreide versie is hieronder te zien:

Maart 2022:
Roll-up Banners en Backdrop

Na de poster gemaakt te hebben voor het Beatzzz Oranjefestijn On Tour werden we nog eens door de organisatie benaderd om een aantal dingen te ontwerpen. Enkele voorbeelden hiervan waren 2 roll-up banners en een backdrop van een grootte van 4 x 2 meter.
De voorbeelden van de ontwerpen zie je hieronder:

Januari 2022:
Website BeatzzzOnTour

Na enkele jaren vond het team van BeatzzzOnTour dat het tijd werd voor een nieuwe website. Na samen met de organisatie wat ideeën te hebben uitgewisseld zijn wij aan de slag gegaan om hun website een complete nieuwe look te geven.

Posterontwerp Oranje Festijn

Tijdens de Knoalsternacht en koningsdag stond het team van Serious Music Events in Stadskanaal met hun Beatzzz Oranjefestijn On Tour show. Wij werden door de organisatie benaderd om de poster ter promotie van dit evenement te maken. Deze was online te bewonderen op andere andere de social media kanalen van BeatzzzOnTour.