Februari 2022:
”Fotografie en aftermovie heropening”

Het heeft even geduurd, maar op 26 februari was het dan eindelijk zover. De officiële heropening van Sports in Motion te Musselkanaal.
Tijdens de heropening was ons team aanwezig om foto’s en een aftermovie te maken van deze feestelijke dag.
De aftermovie is hier onder te bekijken:

Januari 2022:
”Spandoeken en borden / Online + Offline”

Om de nieuwe huisstijl extra uit te dragen hebben we diverse aluminium borden mogen maken bedrukt in de huisstijl van Sports in Motion. Ook hebben we een aluminium frame + UV werend- & weersbestendig spandoek mogen leveren.

Om de online wereld met de offline wereld te verbinden hebben we in de sportschool veelvuldig gebruik gemaakt van Dynamische QR Codes. Deze codes kunnen leden scannen om deel te nemen aan diverse acties en prijsvragen. De bestemming van deze codes kunnen ten alle tijde worden gewijzigd. Hierdoor hoeft er niet telkens een nieuwe code gedrukt te worden.

December 2021:
”Nieuwe website, social media strategie en drukwerk”

De nieuwe look & feel van Sports in Motion moest natuurlijk ook doorgevoerd worden op de online uitingen van de sportschool.
We brachten de wensen van de sportschool in kaart. Wat moest er op de website te vinden zijn en wat moet er mogelijk zijn?
De wens was om een goed werkende en vindbare website te vinden waarop leden & niet-leden hun draai konden vinden.
Zo is het groepslesrooster inzichtelijk en kunnen nieuwe leden zich via de website gemakkelijk aanmelden voor een lidmaatschap.
Ook moest er een systeem komen voor online lessen exclusief voor de leden.

Daarnaast stelden we samen met Sports in Motion een social media strategie op om nieuwe leden te werven en bestaande leden betrokken te houden.
Ook hebben we diverse soorten drukwerk mogen verzorgen voor de sportschool zoals flyers, kerstkaarten en de programmaboekjes hieronder:

November 2021:
”Nieuwe huisstijl Sports in Motion”

Op 1 januari 2022 zal Rick Tieben de sportschool “Sports in Motion” te Musselkanaal overnemen. De reeds bestaande huisstijl was erg gedateerd en Rick wilde graag een frisse start maken. Hij benaderde ons om voor hem een nieuwe huisstijl te ontwikkelen en hem te helpen met alle promotionele zaken rondom de sportschool.
Zo gezegd, zo gedaan en wij begonnen met het maken van een nieuw logo en een bijpassende huisstijl. Het resultaat zie je hieronder: