Maart 2022:
Videoclip ”Freddy de Bruin – My Woman”

Na enkele singles uitgebracht te hebben vond Freddy dat het tijd werd om een videoclip bij een van zijn nummers te laten maken. Het resultaat zie je hier:

December 2021:
Videoclip ”Sandra Strating – It Doesn’t Matter”

Na een aantal singles uitgebracht te hebben in zowel het Nederlands, Engels en het Duits is Sandra Strating nu terug met een stoer Engelstalig nummer, It Doesn’t Matter. Een nummer waarmee Sandra echt haar sound gevonden heeft!

December 2021:
Videoclip ”Antoinette de Haan – Only With You”

Na een tijdje als een duo nummers uitgebracht te hebben besloten Antoinette de Haan dat het tijd werd voor een solo-single. Wij hadden de eer om bij dit eerste nummer de videoclip te schieten.

Oktober 2021:
Videoclip ”Edwin Bos – Een nieuwe dag”

“Een nieuwe dag”, zo luidt de titel van de allernieuwste single van Edwin Bos.
De zanger komt wederom met een heerlijke uptempo truckersplaat. Een genre waarmee Edwin in het verleden al veel succes heeft geboekt.
De nieuwste single gaat over, hoe kan het ook anders, de dagelijkse bezigheden van de vrachtwagenchauffeur, het laden en het lossen.

10 september 2021:
Videoclip ”Sandra Strating – Erinnerungen”

Met alweer haar vierde single zal Sandra Strating vele muzikale harten gaan veroveren. Na het succes van “Niets staat mij in de weg” en “Mooie Zomer” kwam er in 2021 de Engelstalige “Turn the pain into power”. Een single waarmee ze tot ver over de grens succes boekt. Nu blijft ze iets dichter bij huis met haar nieuwe single “Erinnerungen”, dat op haar trouwdag is uitgekomen.

30 juli 2021:
Videoclip ”Gert Warring – Borger leeft!”

Ondanks dat Gert Warring niet meer in Borger woont is hij nog erg betrokken bij dit dorp. Voor de lokale voetbalvereniging, SV Borger, heeft hij samen met de club een clublied geschreven. Wij mochten bij dit nummer de videoclip schieten.