Maak kennis met

DE PLAFONDPOSTER

Een unieke manier om jouw saaie systeemplafond te gebruiken voor effectieve reclame. Exclusief ontwikkeld door CreAgency.

Opvallende

PLAFOND POSTERS

Als het op effectieve en opvallende marketing aankomt, zijn posters al sinds mensenheugenis een onmisbaar onderdeel van ons straatbeeld. Bij CreAgency begrijpen we het belang van een indrukwekkende visuele aanwezigheid, maar hoe zorg je dat ze opvallen in jouw winkel? De wanden zijn immers vaak al gevuld met stellingen vol producten.

Met oog op de retailsector ontwikkelden wij de “Plafondposter”. Een unieke twist aan een klassieker.

MAKKELIJK

IN GEBRUIK

De montage kan zonder gereedschap en is snel en gemakkelijk. Door de handige vouw in het materiaal schuif je gemakkelijk je Plafondposter op zijn plek. Jouw reclame uiting zit gelijk goed en stevig op zijn plek en kan tegen een stootje. Plafondposters kunnen worden afgewerkt op ieder gewenst formaat. Zo weet je zeker dat ze passen in jouw systeemplafond! De enige technische kennis die je nodig hebt is dus die van een duimstok of meetlint.

Net zo makkelijk als dat je jouw Plafondposters ophangt, haal je ze ook weer naar beneden. Zo kun je bijvoorbeeld ieder seizoen een wisselende boodschap ophangen of misschien zelfs wel elke dag! 

ALLEEN DE BESTE

KWALITEIT

Hoe vaak zie je geen posters gedrukt op zeer dun papier? Van die posters die bij het minste en geringste al kapot scheuren met een wazige en doffe bedrukking?
Dat wil jij toch niet?
Wij willen in ieder geval dat jij goed voor de dag komt en dat jouw Plafondposters lang mee gaan! Daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons.

De Plafondposter worden haarscherp gedrukt op extra stevig gecoat karton. Dit materiaal wordt vervolgens voorzien van een mat of glans laminaat zodat de kleuren van de poster afspatten en om deze optimaal te beschermen
Hierdoor wordt de Plafondposter extra stevig en zal deze dankzij zijn gewicht ook nauwelijks last hebben van eventuele tocht. 

Bij CreAgency brengen we graag jouw ideeën tot leven. We ontwerpen de Plafondposter afgestemd op jouw specifieke behoeften en stijl. Of je nu een strak en professioneel ontwerp wilt voor een zakelijke look of een kleurrijk en opvallend ontwerp voor een speelsere uitstraling, wij hebben de tools en expertise om je te helpen.

KLANT AAN HET WOORD

ALEX VAN DE KANAAL PASSAGE

De Kanaal Passage is een groot overdekt winkelcentrum in Stadskanaal. Het gebouw bied huisvestiging aan ruim 20 winkels verspreid over twee etages en is dagelijks een enorme trekpleister voor het winkelend publiek.

Al jaren weet huismeester Alex de weg te vinden naar CreAgency voor de meest uiteenlopende opdrachten. In een gesprek over leuke manieren om een boodschap aan de bezoekers over te brengen kwam de Plafondposter naar voren.

Alex was daarmee de allereerste die ons gloednieuwe printwonder in de praktijk kon testen.

“In eerste instantie ontwierp CreAgency 50 plafondposters met een kerstgroet. In mum van tijd hadden we ze hangen door de hele Kanaal Passage.

 

De reacties van bezoekers waren enorm positief. Ze vonden het aangezicht prachtig.

 

Nog mooiere reacties kregen we op de lente varianten. De lente is immers 1 van de mooiste seizoenen.

 

Na een donkere winterperiode verlangen we weer naar de zon. Wat is er dan mooier dan de bezoekers te verwelkomen met voorjaarsbloemen, vlinders en vrolijke kleuren. “

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Wat is de breedte van jouw systeemplafondplaten?

Hoeveel Plafondposters heb je nodig?