Voor het overdekte winkelcentrum van Stadskanaal hebben we diverse ontwerp-en printopdrachten mogen uitvoeren. Een aantal hiervan zullen hieronder worden uitgelicht:

Juni 2022
Rad van fortuin

Tijdens het Sfeervol Stadskanaal evenement dat in het gehele centrum van Stadskanaal plaats vond was er genoeg te beleven. Zo ook in de Kanaalpassage. Hier stond onder andere een rad van fortuin waar op vertoon van een actuele kassabon een gokje aan het rad gewaagd kon worden. Wij zijn gevraagd om het rad opnieuw te bestickeren met hierop de prijzen die gewonnen konden worden. Bij deze opdracht zijn ook een aantal waardebonnen die je bij dit spel kon winnen en losse stickers geleverd, zodat een aantal prijzen konden rouleren.

April 2022:
Op locatie met onze portable studio

Op 1 mei waren wij te gast in de Kanaalpassage, zodat het winkelend publiek op de foto gezet kon worden in onze portable fotostudio. Als extra cadeautje voor moederdag konden ze één geprinte foto direct meenemen. Extra foto en op andere formaten en materialen konden uiteraard worden nabesteld.

Speurtocht ”Eieren zoeken”

Tijdens het paasweekend werden er weer activiteiten in de Kanaalpassage georganiseerd. Een van deze activiteiten was een speurtocht waarbij de deelnemers eieren moesten zoeken het letters hierop. Deze eieren hingen op posters die in de winkels van de passage waren terug te vinden.
Voor deze speurtocht hebben wij de posters en de antwoordbriefjes mogen ontwerpen en drukken.

Juli 2021
Posters koopzondag

Voor de Kanaalpassage hebben wij al meerdere posters ter promotie van de koopzondag mogen ontwerpen en printen.
Deze proberen we elke keer weer te voorzien van een design die past bij het thema of seizoen.

Juni 2021
Fotografie, 
posters en flyers

Voor diverse media-uitingen van de Kanaalpassage hebben wij foto’s in en om de passage gemaakt. Met deze foto’s hebben we andere andere algemene posters en flyers ontwerpen en geprint die verspreid zijn bij de toeristische punten in de buurt.