Wij maken foto’s

Fotosessies met jezelf, je gezin en/of je huisdier? Het kan bij CreAgency! Je kunt terecht in onze eigen fotostudio of we gaan lekker buiten aan de slag.
Alle foto’s die gemaakt worden gedurende een sessie worden uitgezocht en de beste, leukste & mooiste foto’s worden nabewerkt en digitaal geleverd.

THUIS BEZORGD

Wil je graag een cakesmash shoot of bijvoorbeeld een shoot met je huisdier in een bekende omgeving? Dan nemen wij graag onze portable studio mee naar jouw huis! Zo heb je de kwaliteit van onze studio gewoon in jouw woonkamer. 

Mini shoot

Wil je graag een mooie foto laten maken maar wil je geen volwaardige fotoshoot? Kies dan voor onze minishoot. Tijdens een minishoot maken we een aantal foto’s. Hiervan krijg je er tot 3 digitaal geleverd. Uiteraard worden de foto’s nabewerkt om ze volledig tot hun recht te laten komen.

JOUW MUSEUM

Wij beschikken over een state of the art high-end fotoprinter. Hierdoor zijn wij in staat om foto’s op klein & groot formaat op de hoogste museum-waardige kwaliteit te drukken. Het mooiste? De foto’s zijn klaar terwijl je wacht! 

EEN PAAR FOTOSHOOT VOORBEELDEN: