December 2021:
Kerstkaarten

It’s The Most Wonderfull Time Of The Year….en daar horen natuurlijk kerstkaarten bij! Wij hebben een kleine fotoshoot gehouden met het team en hebben met deze foto’s de kerstkaarten ontwerpen en gedrukt. Deze kaarten zijn verstuurd naar de zakenrelaties en leden van OokJijKanHet.

Oktober 2021:
Inschrijfformulieren, posters, visitekaartjes en flyers

In oktober vond de officiële open dag van OokJijKanHet plaats. Voor deze open dag moest natuurlijk al het fysieke promotie materiaal aanwezig zijn. Zo hebben wij visitekaartjes en flyers mogen ontwerpen en drukken die aan de geïnteresseerden konden worden meegegeven. Ook is er een poster gemaakt, die zowel online als aan de straat te bewonderen was om aan te duiden dat er iets te doen was.
Ons team heeft ook de opdracht gekregen om inschrijfformulieren te realiseren

September 2021:
Promotievideo

Na het afronden van haar examens was het tijd om haar eigen bedrijf goed op de kaart te zetten. Hiervoor schakelde Anita van OokJijKanHet wederom onze hulp in. Ons team mocht haar helpen ondersteunen met de promotie van haar bedrijf. Hiervoor hebben we onder andere een promotievideo gemaakt, waarin Anita haarzelf en het bedrijf voorstelt.

Website en huisstijl

Na het afronden van haar examens was het tijd om haar eigen bedrijf goed op de kaart te zetten. Hiervoor schakelde Anita van OokJijKanHet wederom onze hulp in. Ons team mocht haar helpen met het ontwikkelen van een huisstijl die terug te vinden is in de website die we ook mochten realiseren voor dit energieke bedrijf.

Juni 2021:
Examenvideo

Als één van de laatste examenopdrachten van haar opleiding had Anita de taak een training te filmen. Ze heeft ons benaderd om de examenopdracht te filmen en monteren.